Osnivac / Urednik sajta - Izvod iz licne biografije i u vezi sa sajtom

Ivan Timotijevic, rodjen je 1963g. u Beogradu, gde zavrsava Matematicku gimnaziju. Radio je u kompjuterskom centru PKB ‘Imlek’. Od rodjenja je ziveo u naselju, sa ocem Jovanom, majkom Nadom i sestrom Danijelom, do 8.04.1990g. kada odlazi u najcuveniji grad Sveta - London.

Bez obzira na svoje raznovrsno licno obrazovanje steceno u Beogradu i Londonu, te svoju zanimljivu i atraktivnu karijeru i po mnogo cemu svetsko zivotno iskustvo, za sebe kaze da je samo . . slobodan umetnik . . .

Zbog svojih profesionalnih obaveza i dalje zivi u Londonu, ali vrlo cesto dolazi u Glogonjski Rit, kome je ostao veoma privrzen i istice :     ‘  U Londonu se osecam 98% kao kod kuce, u Beogradu 99%, ali samo u Glogonjskom Ritu . . . 100% kod kuce ! ‘

                                                                             . . i . . porucuje svima :

‘ Nadam se da ce ovaj web sajt biti vrlo koristan za sve, a posebno za mladje generacije u naselju, jer ce moci malo bolje da upoznaju proslost i mnoge kvalitetne ljude kroz istoriju naselja, koji su rasli u njemu. Verujem da ce nakon toga imati dodatni motiv i ohrabrenje za svoje nove licne zivotne ambicije i buduce uspehe, bez kompleksa, bez predrasuda i bez straha i da nece nikada dozvoljavati da budu slabici i zavedeni od strane onih koji im nude pogresan put beznadja i propasti.

Takodje, nadam se da ce jos vise voleti svoje naselje i da ce se prema njemu odnositi sa vise paznje i licne odgovornosti.

Glogonjski Rit je malo i skromno radnicko naselje, ali naselje gde je moguce steci sve ljudske kvalitete i vrline, sa kojima je moguce stremiti zivotnim dometima najvisih, pa cak i svetskih razmera . . sto su mnogi Glogonjcani iz razlicitih generacija i dokazali do sada. '

 

Posvecujem ovaj web sajt naselju Glogonjski Rit i svim njegovim bivsim, sadasnjim i buducim generacijama, kao vecni cuvar istorije i razvoja istog - novo se stvara, a staro nikada ne zaboravlja !!

( nadam se da ce i okolna PKB naselja uskoro osnovati svoje web sajtove, kako bi PKB region bio sadrzajnije prezentovan na svetskoj mrezi zvanoj internet, ali i kako bi se stanovnici u PKB regionu bolje informisali, upoznavali i zblizavali preko web sajtova svih naselja ).

                        

                         Hvala na Vasoj paznji i saradnji . . Vas Ivan . . London / 1.06. 2008. / Glogonjski Rit FOREVER ...

 

1992g. Uz studentski rad zavrsava redovnu skolu Engleskog ( Oxford School Of English - London ).    1995g. Diplomira na koledzu redovnih kompjuterskih studija ( Oxford House College - London ).          1996g. Sam usavrsava Video / TV produkciju i multi-medijsku oblast i usmerava karijeru ka istim.

1997g. Osniva svoj licni studio ( Studio BG London ) sa kojim i danas radi kao samostalni PRO Video Producent, snimajuci koncerte u Londonu. Na desetine hiljada DVD snimaka potpisanih njegovim imenom se nalaze sirom Sveta. Uz mlade muzicare, cesto snima(o) i velika svetska imena.

2001g. - 2007g. Snima 25 gradova sirom Evrope, tj. evropski deo svog zivotnog projekta ‘Planeta Gradova’, putopisnih TV reportaza o gradovima Evrope i Sveta. Nezvanicno, ovo je jedan od prvih pokusaja i projekata mega internacionalnih razmera u istoriji srpskih TV-a, koji u celosti kreira(o) potpuno samostalno samo jedan covek, ukljucujuci sve elemente TV produkcije, sa zeljom da ovaj mega solo poduhvat kasnije nastavi i sirom Sveta. 2014g pocinje pro saradnju sa najcuvenijim muzickim klubom na Svetu - 'The Cavern Club' u Liverpulu, kolevka legendarnih Bitlsa, sto smatra vrhuncem i krunom svoje dotadasnje solo pro video karijere, tokom koje je predhodno saradjivao ( snimao ) u mnogim poznatim muzickim klubovima i dvoranama sirom Londona.

2008g. Dobrovoljno dizajnira i osniva prvi zvanicni web sajt u istoriji Glogonjskog Rita, za opstu i istoriografsku dobrobit naselja, kao i njegovih bivsih, sadasnjih i buducih stanovnika, posebno dece i mladih. Ovaj web sajt je njegov prvi zvanicni projekat u Srbiji.

2008g. - 2012g. Prikuplja sam mnoge istorijske podatke u vezi sa naseljem, te vodi i redovnu evidenciju novijeg razvoja i zivota istog. Intenzivno i besplatno razvija sajt i uporedo radi i na pripremi i kreiranju prvog zvanicnog dokumentarno-animiranog filma o nastanku i razvoju naselja. Vremenom dobija pomoc od mnogih bivsih i sadasnjih stanovnika naselja, kao i drugih, cime sajt polako prerasta u zajednicko delo i postaje opste prihvacen.2014g Osniva i pokrece prvi zvanicni WebTV naselja arhivskog karaktera na ovom sajtu, za emitovanje video priloga posveceni naselju i nastavlja na daljem razvoju i usavrsavanju sajta. Iste godine, njegov visegodisnji dobrovoljni rad na web sajtu naselja je spontano otkriven od strane RTS, tacnije BG Hronike, koja inspirisana ovim sajtom dolazi u naselje, snima, emituje i posvecuje TV prilog naselju, web sajtu i njemu, kao javno priznanje. Tih dana popularni web sajt posvecen Pancevackom Ritu www.lobi-info.rs takodje objavljuje reportazu na svom sajtu, posvecenu njemu i sajtu kao javnu pohvalu. NAPOMENA : NJEGOVA BIOGRAFIJA JE OBJAVLJENA NA OVOM SAJTU, KAO PRIMER I MOTIV DECI I MLADIMA U NASELJU

1999g. Dobrovoljno i besplatno za TV kanale u Srbiji, snima sve Srpsko-Britanske demonstracije u Londonu protiv NATO bombardovanja Srbije, plus TV intervjue i reportaze, u saradnji sa organizacijom Britansko-Srpsko drustvo iz Londona.

. . .